Nieuwsbrief

In 2024 zullen er veranderingen plaatsvinden binnen Psychologie Praktijk Lotgerink & Damman. Met deze nieuwsbrief informeren we u daar graag over. Per 1 juni 2024 zal de samenwerking tussen Psychologie Praktijk Lotgerink en Psychologie Praktijk Damman ophouden te bestaan. Margôt Lotgerink heeft besloten haar praktijk te verhuizen naar Groningen:

‘De afgelopen 14 jaar heb ik met veel plezier mijn praktijk in Borger gevoerd. Daar kwam 5 jaar geleden de tweede locatie in Gieten bij. Het is een mooie tijd geweest, waarin ik steeds op een prettige wijze heb samen gewerkt met collega’s en verwijzers. Ook de vele cliënten die hun vertrouwen hebben gegeven, hebben veel betekend voor me.

Nu is het tijd voor een nieuwe stap. Vanaf juni 2024 neem ik afscheid van Drenthe, en zal de praktijk verhuizen naar Groningen. Ik zal daar werkzaam blijven in mijn eigen praktijk (www.psychologiepraktijklotgerink.nl).

De praktijk in Borger en Gieten zal worden voortgezet door mijn zeer gewaardeerde collega Moniek Bremer-Damman. Zij gaat daar samen werken met een nieuwe psycholoog, Esther Kan.

Mijn dank gaat uit naar iedereen met wie ik als cliënt, collega of verwijzer in de afgelopen 14 jaar heb mogen samen werken!’

Per 1 januari begint Esther Kan (GZ-psycholoog) als behandelaar bij Psychologie Praktijk Damman. Zij zal zich kort voorstellen:

‘Mijn naam is Esther Kan, ben 36 jaar oud en woon samen met mijn vriend in Gieten.

Bijna tien jaar geleden leerde ik Moniek Damman kennen als mijn stagebegeleidster bij Interzorg, waar ik na mijn stageperiode ook vier jaar heb gewerkt als basispsycholoog. Daarna heb ik ruim vijf jaar gewerkt in zowel de basis- als specialistische GGZ, waar ik ruime ervaring heb opgedaan met uitgebreide diagnostiek voor uiteenlopende psychische klachten en zowel individuele als groepsbehandelingen heb uitgevoerd.

Doelgericht, vriendelijke directheid, rustig en gelijkwaardig zijn kenmerkend voor mijn werkwijze. Ik werk inzichtgevend en ervarings- en oplossingsgericht waarbij ik gebruik maak van technieken uit o.a. cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte therapie, Acceptance and Commitment Therapy, schematherapie en EMDR. Daarnaast heb ik de opleiding tot buitenpsycholoog gevolgd, waardoor een behandelsessie in de buitenlucht tot de mogelijkheden behoort.

In januari zal ik in eerste instantie starten met de dinsdag met de bedoeling om dit uit te breiden naar meerdere dagen. Ik kijk er naar uit om na tien jaar weer de samenwerking met Moniek op te pakken en een bijdrage te leveren aan duurzame psychische gezondheid voor de inwoners van Borger en omliggende dorpen.’

Wij zijn erg blij dat we op deze manier de zorg voor mensen met psychische klachten kunnen continueren!

Hartelijke groet,

Margôt Lotgerink
Esther Kan
Moniek Bremer-Damman