Behandelaren

Margot Lotgerink

Margot Lotgerink (BIG-nummer: 39064830825) is de oprichtster en eigenaar  van Psychologie Praktijk Lotgerink. Zij studeerde psychologie aan de Rijksuniversiteit Utrecht en is sindsdien werkzaam geweest als psycholoog in diverse functies. In 2001 opende ze een eigen praktijk in Rotterdam. Deze praktijk heeft ze met veel plezier opgebouwd tot een goedlopende en succesvolle onderneming.

Vanwege een verhuizing naar het Noorden van het land, heeft ze na een aantal jaren de praktijk verkocht en  is vervolgens 7 jaar werkzaam geweest als behandelcoordinator/hoofdbehandelaar bij een GGZ-instelling. Omdat het werken als vrijgevestigd psycholoog in de eerste lijn haar bleef trekken, is zij in 2010 opnieuw een eigen praktijk in Borger gestart.  Intussen is daar een bloeiende praktijk opgebouwd. Met huisartsen, collega’s en overige eerstelijns zorgaanbieders bestaat een intensieve samenwerking. Overleg, consultatie en verwijzing staan daarin centraal.

Zij beschikt over diverse kwalificaties (psycholoog NIP, GZ- psycholoog, Eerstelijnspsycholoog, EMDR) en is aangesloten bij de beroepsvereniging van psychologen (NIP en LVVP).

Kwaliteitsbewaking en deskundigheidsbevordering zijn belangrijke aandachtspunten voor de psycholoog. In dat verband maakt Margot Lotgerink deel uit van twee intervisiegroepen en volgt de nodige bijscholingen en/of trainingen bij erkende opleidingsinstellingen.

Zij heeft contracten met alle zorgverzekeraars.

Moniek Bremer-Damman

Moniek Bremer-Damman (BIG-nummer: 99916624325) is de oprichtster en eigenaar van Psychologie Praktijk Damman. Zij studeerde Bewegingswetenschappen en Psychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na haar afstuderen is zij enkele jaren werkzaam geweest als GZ-psycholoog in de ouderenzorg. In 2014 startte zij daarnaast haar eigen praktijk. Vanwege het groeien van haar eigen onderneming, heeft zij in 2016 besloten zich volledig te richten op haar eigen praktijk.

Zij beschikt over diverse kwalificaties (GZ-psycholoog, cognitief gedragstherapeut i.o.) en is aangesloten bij de Landelijke vereniging van vrijgevestigde psychologen en psychotherapeuten (LVVP) en de vereniging voor gedrags- en cognitieve therapieën (VGCT). Tevens neemt zij deel aan een intervisiegroep en volgt zij bijscholingen en/of trainingen bij erkende opleidingsinstellingen.

Zij heeft contracten met alle zorgverzekeraars.

Gerry Bos

Sinds 2016 is Gerry Bos als systeemtherapeut verbonden aan de praktijk.